ОСТАННІ НОВИНИ

На горі у Славському перекинувся квадроцикл з дітьми

Олександр Косик

|

Вчора на горі «Захар Беркут» водій квадроцикла е впорався з керування транспортним засобом. Внаслідок цього троє дітей-пасажирів потрапило до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

9 травня о 13:56 год.  в селищі Славське, Сколівського району на горі «Захар Беркут» водій, 1975 року народження, місцевий житель, керуючи квадроциклом «Бомбардир 570» не впорався з керуванням, що призвело до його перекидання, в результаті даної пригоди пасажири квадроциклу доставлені та госпіталізовані в хірургічне відділення Сколівської ЦРЛ, а саме:
– 2003 року народження, жителька Тернопільської області, Зборівського району, с. Озерна, з діагнозом : “ЗЧМТ. Струс головного мозку. Забійна рана голови.” (дитина);
– 2003 року народження, жителька Тернопільської області, м. Тернопіль, з діагнозом: “ЗЧМТ. Стус головного мозку. Забій грудної клітки.”(дитина);
– 2003 року народження, жителька Тернопільської області, м. Тернопіль, з діагнозом: “ЗЧМТ. Струс головного мозку.”(дитина).

Причини події встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *