ОСТАННІ НОВИНИ

Балет Львівської опери іде в тур з виставою «Лебедине озеро»

Олександр Косик

|

Солісти Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької їдуть на гастролі містами України з шедевром Петра Чайковського «Лебедине озеро». Вже 27 травня вони виступатимуть на сцені Рівненського міського будинку культури, а 28 травня – на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі театру.

 

Більше 40 артистів на сцені, детально пророблена хореографія, унікальні образи, декорації та світлові спецефекти. Одна з найвідоміших робіт П. Чайковського в об’єднанні з сучасним мистецтвом балету. На глядачів чекає масштабна балетна постановка в три дії європейського рівня!

У тур їде четверо солістів Львівської опери та заслужена артистка України Ольга Кіф’як. Організатором цих виступів є провідний соліст балету Львівського оперного театру Євгеній Свєтліца.

«Я знаю, що у Луцьку дуже красивий театр, а у Рівному цікава публіка, що полюбляє таке мистецтво. Окрім того, це недалеко від Львова, тому ми вирішили спробувати поїхати саме у ці міста.  Це перший такий виїзд Львівського оперного театру. Сподіваємось, що місцева публіка нас сприйме якнайкраще», – зазначає Євгеній Свєтліца.

«Лебедине озеро» – одне з найбільш фантастичних, неперевершених і знаменитих творінь балетного мистецтва, хореографія якого протягом довгого часу вважається загальновизнаною перлиною світового балету. Це не просто музична казка, а професійний балет світового рівня!

27 травня о 19.00 Рівне. Квитки – за посиланням.

28 травня о 18.00 Луцьк. Квитки – за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *