ОСТАННІ НОВИНИ

Через страйк авіадиспетчерів скасували рейс Львів–Неаполь

Омелян Шевчук

|

У зв’язку із одноденним страйком авіадиспетчерів у Італії, вчора скасували рейс зі Львова у Неаполь, рейс у Мілан відправився за розкладом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі аеропорту «Львів».

«В Італії вчора відбувся одноденний страйк авіадиспетчерів, у результаті якого по всій країні було скасовано 721 авіарейс. Частина учасників акції призупинили роботу з 10:00 до 18:00 за місцевим часом, а частина – з 13:00 по 17:00. Зокрема «зупинилися» аеропорти Рима, Мілана, Неаполя, Венеції та Болоньї», – йдеться у повідомленні.

В аеропорту «Львів» на час проведення страйку припав рейс у Неаполь авіакомпанії «Ernest Airlines», який довелося скасовувати.

Завдяки працівникам каси аеропорту та кол-центру «Ernest Airlines», загалом вдалося заспокоїти пасажирів та запропонувати кожному з них альтернативний варіант. Частина пасажирів переоформила квитки на наступний рейс Львів-Неаполь 11 травня, ще дехто – на рейс днем скоріше з Києва. Було також декілька осіб, які вирішили відмовитись від поїздки і попросили повернути їм вартість квитків.

Також дехто переоформив квитки на інший рейс «Ernest Airlines» №EG 224 з аеропорту «Львів» у Мілан, який вилетів о 17:25 згідно з графіком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *