ОСТАННІ НОВИНИ

Двом молодикам, які викрали автівку свого знайомого, загрожує до 8 років тюрми

Юлія Шпак

|

Двох жителів Львівщини, які незаконно заволоділи автомобілем знайомого, триматимуть під вартою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Як зазначають у відомстві, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом.

«Встановлено, що цьогоріч 4 квітня пізно ввечері, 20-річний мешканець Стрийщини разом зі своїм спільником-однолітком зі Сколівщини незаконно заволоділи автівкою марки «AUDI A 6» на іноземній реєстрації знайомого стриянина. Як з’ясувалось, транспортний засіб правопорушники планували згодом продати, а гроші привласнити. Проте довести злочинний намір до кінця підозрюваним не вдалось, оскільки їх затримали працівники поліції», – йдеться у повідомленні.

Відтак, зібравши достатньо доказів причетності згаданих осіб до вчинення злочину, їм повідомлено про підозру за ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб).

Крім цього, Стрийським міськрайонним судом зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *