ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській мерії «загубили» майже два млн орендної плати та нежитлове приміщення

Андрій Котенський

|

Львівські аудитори виявили в Управлінні комунальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради фінансові порушення майже на 2 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Західного офісу Держаудитслужби.

 

«Фахівці Західного офісу Держаудитслужби провели ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності Управління комунальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради і виявили втрати майже 2 млн грн.», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, перевіривши дотримання вимог законодавства при наданні в оренду та відчуженні (приватизації) майна комунальної власності, аудитори виявили, що «управління не перерахувало до міського бюджету 1,8 млн грн фактично одержаної орендної плати. Також виявлено, що нежитлове приміщення обліковою вартістю 143,2 тис. грн, що перебувало на балансі одного з львівських комунальних підприємств, було незаконно відчужено на користь фізичної особи і надалі приватизовано».

За результатами ревізії начальнику Управлінні комунальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради надіслано вимоги щодо усунення виявлених порушень.

Матеріали ревізії передано Головному управлінню Національної поліції у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *