ОСТАННІ НОВИНИ

Святкові вихідні у Львові пройшли спокійно, - поліція

Олександр Косик

|

Правоохоронці Львівщини працювали у посиленому режимі та забезпечили правопорядок під час святкування Дня Львова, футбольного матчу Прем’єр-ліги України, першого етапу Чемпіонату України з ралі «Ралі Галіція» та урочистостей, присвячених перемозі Українських січових стрільців на горі Маківці. Відтак святкові вихідні пройшли без грубих порушень публічного порядку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Протягом трьох днів святкування Дня міста, 4 – 6 травня, у Львові було проведено близько сорока святкових масових заходів, участь у яких, за попередніми підрахунками, взяли більше ста тисяч осіб. Найбільше львів’яни та гості міста зацікавились фестивалями та виступами оркестрів у центральній частині міста та у парку «Шевченківський гай».

В суботу, 5 травня, на стадіоні «Арена Львів» відбувся матч 30-го туру Прем’єр-ліги України між командами «Верес» (Рівне) та «Ворскла» (Полтава). Поєдинок переглядали більше тисячі вболівальників, серед яких гості з інших міст України.

Від 4 по 6 травня на території Дрогобицького, Турківського та Старосамбірського районів відбулись перегони «Ралі Галіція», організаторами яких виступили Автомобільна федерація України та Галицький автомобільний клуб. Автоперегони переглянули близько трьох тисяч глядачів.

У неділю, 6 травня, на території Сколівського району відбулись урочистості, присвячені 102-річниці перемоги Українських січових стрільців в бою на горі Маківці. Участь в заходах взяли близько тисячі осіб.

Усі урочистості та масові заходи відбулись без грубих порушень публічного порядку. Правоохоронці Львівщини у ці дні були переведені на посилений варіант несення служби. Була збільшена кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працювали вибухотехніки та кінологи – щоб швидко реагувати на виявлення небезпечних та підозрілих предметів. Під час масових заходів працювали групи превентивної комунікації.

Разом з поліцейськими охорону публічного порядку на Львівщині забезпечували бійці Національної гвардії України та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *