ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть членів злочинного угрупування, які займались сутенерством

Юлія Шпак

|

До 10 років тюрми загрожує членам злочинного угрупування, які займались сутенерством. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Як зазначають у відомстві, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно чотирьох учасників організованої групи, які підозрювались у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.302 (створення або утримання місць розпусти звідництво), ч.ч.2,3 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

«Встановлено, що у період з листопада 2017 року по березень 2018 року, зловмисники займалися сутенерством. Для злочинних дій, члени угрупування використовували заздалегідь орендовані квартири у Львові, де повії надавали клієнтам послуги інтимного характеру», – йдеться у повідомленні.

Обвинувальний акт скеровано до Залізничного районного суду м. Львова для розгляду по суті.

Довідково: відповідно до чинного законодавства, за вчинення інкримінованих кримінальних правопорушень передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років та конфіскація майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *