ОСТАННІ НОВИНИ

Поруч зі злітною смугою аеропорту «Львів» збудують нову багатоповерхівку

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 4 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ виробничо-транспортним підприємством «Бодекс» багатоквартирного житлового будинку із вбудовано-прибудованими приміщеннями на вул. Кульпарківській, 230-А. Про це передає кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з проектом рішення, ТзОВ виробничо-транспортне підприємство «Бодекс» будуватиме багатоквартирний житловий будинок на земельній ділянці площею 1,6023 га. Максимальний відсоток її забудови виконком міськради встановив на рівні 34%.

Відповідно до даних публічної кадастрової карти України, вказана земельна ділянка на вул. Кульпарківській, 230-А перебуває у комунальній власності, її цільове призначення – для будівництва й обслуговування багатоквартирного житлового будинку. На ній сьогодні також розташований ЖК «Фамілія».

Як встановив Львівський портал, замовником будівництва всього ЖК «Фамілія» і є ТзОВ виробничо-транспортне підприємство «Бодекс».

Гранично допустиму висоту нового житлового будинку Львівська міськрада встановила на рівні 25,6 м, а це, за приблизними підрахунками Львівського порталу, – 8-поверхова будівля.

Втім остаточну висоту будівлі забудовник має узгодити з Міжнародним аеропортом «Львів» імені Данила Галицького, злітна смуга якого розташована неподалік майбутнього будівництва.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ виробничо-транспортне підприємство «Бодекс» зареєстроване у Львові на вул. Героїв УПА. Його засновниками  є Людмила Косенко та Іван Косенко. Вони також пов’язані з будівництвом, торгівлею ресторанною та правовою діяльностями.

Керівником підприємства є Дмитро Куришин, який безпосередньо пов’язаний із житлово-будівельними кооперативами «Фамілії».

Основний вид діяльності ТзОВ виробничо-транспортне підприємство «Бодекс» вказаний як «діяльність у сфері права», а розмір статутного капіталу становить 54 500 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *