ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали трьох грабіжників під наркотиками

Олександр Косик

|

Львівські патрульні виявили підозрюваних у грабежі, які підкинули потерпілому викрадений телефон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

 

Вчора, 2 травня, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про грабіж на вулиці Кульпарківській. Чоловік повідомив, що троє невідомих напали на його брата, заволоділи грошима у сумі 700 гривень, забрали мобільний телефон та побігли у напрямку вулиці Петлюри. Патрульні прибули на місце події та зустріли потерпілого. Він описав нападників та розповів, що вони витягнули його мобільний телефон та підкинули інший. Чоловік показав його патрульним, які встановили через базу даних, що 3 місяці тому він був викрадений.

Тим часом екіпажі патрульної поліції вже отримали опис нападників та почали перевіряти прилеглі вулиці. Невдовзі, на вулиці Виговського, патрульні виявили двох підозрюваних. Чоловіків попросили витягнути все з кишень. При собі вони мали два згортки з половинками таблеток та одну цілу таблетку Subitex. Викрадених речей при них не було. Їх встановили в базі даних та з’ясували, що один з чоловіків вже притягувався до кримінальної відповідальності.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції, яка вилучила таблетки на експертизу, також їм передали мобільний телефон, який «підкинули» злочинці. 31-річного та 36-річного мешканців Львова доставили до відділу поліції. Поліцейські також встановили особу третього учасника події. На даний момент проводяться всі необхідні слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *