ОСТАННІ НОВИНИ

«Експрес» заборгував Львову понад 200 000 грн за свої МАФи, – документи

Олена Карп'юк

|

ТзОВ «Інтерпрес» заборгувало Львівській міській раді більше 200 тисяч гривень оренди за користування елементами благоустрою під власними МАФами у різних районах міста. Такими є дані управління комунальної власності міськради Львова, фрагменти яких є у розпорядженні Львівського порталу.

 

Станом на 12 квітня 2018 року у Львові було 68 підприємців, які заборгували міськраді орендну плату за користування окремими конструктивними елементами благоустрою для розміщення тимчасової споруди (МАФу). Загалом за п’ять місяців підприємці не сплатили до бюджету міста більше 462 тисячі гривень.

Як зауважив Львівський портал, 55 із 68 підприємців-боржників – це ТзОВ «Інтерпрес», яке не виплатило міськраді понад 200 тисяч гривень за свої діючі МАФи.

Зазначимо, ТзОВ «Інтерпрес» фактично є дочірньою фірмою ТзОВ «Експрес медіа груп», яка видає відому всеукраїнську газету «Експрес».

Такі дані підтверджує й бізнес-сервіс YouControl, адже засновниками ТзОВ «Інтерпрес» є ТзОВ «Експрес медіа груп» та Роман Чміль. А одним із кінцевих бенефіціарних власників фірми є Ігор Починок – засновник та колишній головний редактор газети «Експрес».

Львівський портал звернувся за коментарем до Романа Чміля, однак він зауважив, що ТзОВ «Інтерпрес» не має заборгованості перед міською радою за власні МАФи.

«Я вперше таке чую, ми не маємо ніякої заборгованості», – заявив Роман Чміль.

Зауважимо, сама газета «Експрес» окрім іншого відома своїми викривальними статтями, критикою влади, чиновників та політиків різних рівнів. Однак протягом останніх кількох років на шпальтах газети підозріло відсутня будь-яка серйозна критика дій мера Львова та лідера «Самопомочі» Андрія Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *