ОСТАННІ НОВИНИ

У одному з львівських автовокзалів затримали наркодилера

Олександр Косик

|

У Львові на території автовокзалу затримали чоловіка з наркотичними речовинами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції львівської області.

 

Сьогодні, близько 2 години ночі, екіпаж патрульної поліції 2 батальйону вирішив перевірити автовокзал на вулиці Стрийській. Коли інспектори зайшли на територію, їх побачив чоловік, який почав підозріло поводитися. Громадянин різко змінив напрямок руху та швидким ходом пішов геть від патрульних.

Чоловік був з очевидними ознаками сп’яніння та дещо знервований. Його попросили показати документи та відповісти, куди він прямує. Громадянин почав розповідати щоразу різні історії, які суперечили одна одній. Його запросили до відділу поліції для встановлення його особи. Там чоловіка встановили в базі даних, він виявився 20-річним мешканцем одного з сіл Львівської області. Під час проведення поверхневої перевірки у громадянина виявили два поліетиленові пакети: з білою порошкоподібною речовиною та речовиною рослинного походження. Також чоловік мав при собі електронні ваги, пачку поліетиленових пакетів та фрагмент канцелярського леза. Особа відмовилася будь-що коментувати.

Слідчі Сихівського відділу поліції вилучили знахідку на експертизу. Попередня кваліфікація – зберігання наркотичних засобів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *