На Жовківщині ВАЗ злетів у кювет: є травмовані

Олександр Косик

|

На Львівщині в автопригодах дві пасажирки легковиків отримали тілесні ушкодження. Наразі поліція встановлює обставини скоєння ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

В Жовківське відділення поліції 30 квітня надійшло повідомлення про автопригоду, яка сталася у селі Загір’я близько 13.00.

Працівники поліції попередньо встановили, що у автомобіля «ВАЗ-2101», яким керував 32-річний житель міста Рава-Руська, під час руху було пошкоджено колесо. Внаслідок цього водій транспортного засобу не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. Під час ДТП була травмована пасажирка «Жигулів» – 64-річна місцева мешканка.

Ще одна жінка отримала тілесні ушкодження в автопригоді, що сталася того ж дня у Львові. На перехресті вулиць Стрийська та Карла Мікльоша зіткнулися автомобілі «Форд Фієста» під керуванням 26-річного місцевого мешканця та «Джилі», яким керував 68-річний львів’янин. Внаслідок ДТП потерпіла пасажирка «Форду» – 18-річна жителька Тернопільської області. Медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму та забій м’яких тканин потиличної ділянки.

Наразі встановлюються обставини обох автопригод. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *