ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали трьох жінок, які пограбували перехожого

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні виявили трьох жінок, які ймовірно причетні до крадіжки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора, близько 22 години, екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що на вулиці Городоцькій, три жінки викрали заявника грошові кошти та побігли геть. Інспектори направилися на місце події та зустріли потерпілого.

Чоловік розказав патрульним, що в нього викрали 400 гривень та більше 1000 російських рублів. Він описав жінок та показав напрямок, куди ті побігли. Інспектори передали орієнтування всім екіпажам та почали перевіряти прилеглі вулиці. Через деякий час екіпаж побачив трьох жінок, які намагалися не попасти в поле зору правоохоронців, змінили напрямок руху та пришвидшили хід. Їх наздогнали та зупинили.

Жінок встановили в базі даних та з’ясували, що одна з них є мешканкою Хмельницької області, а інші дві мешканками Закарпатської області. Під час поверхневої перевірки в них виявили гроші, а саме 1030 російських рублів. Саме таку суму викрали у потерпілого. Всіх учасників події доставили до Залізничного відділу поліції. Справу передали слідчим. Попередня кваліфікація – крадіжка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *