ОСТАННІ НОВИНИ

На Зеленій 61-річний водій помер за кермом автівки та в’їхав в тролейбусну електроопору

Юлія Шпак

|

Вчора, 29 квітня, на вул. Зеленій, 95, водію автомобіля «Фольсваген Пассат» стало погано за кермом і він в’їхав опору тролейбусної контактної мережі. Про це Львівському порталу повідомили департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так, близько 20:45 год., у м. Львові в районі вул. Зеленої, 95 61-річний водій легкового автомобіля марки «Фольсваген Пассат», мешканець м. Львова, керуючи автомобілем, з невідомої причини в’їхав в опору тролейбусної лінії електропередач маршруту № 24 та збив її. Внаслідок ДТП водій помер на місці пригоди. 20-річна пасажирка автомобіля, мешканка м. Львова, отримала незначні тілесні ушкодження та після госпіталізації у медичний заклад, була відпущена додому.  Причини події встановлюються.

УЗа інформацією речника ЛКП «Львівелектротранс» Івана Бондара, чоловікові, який керував приватним автомобілем, стало погано за кермом.

«Він не встиг зупинитись, щоб прийняти ліки, внаслідок чого автомобіль зіштовхнувся з опорою тролейбусної контактної мережі. Від удару опора впала на проїжджу частину та перекрила дві смуги руху», – передає прес-служба ЛМР.

За інформацією «Гарячої міста Львова», водій помер ще до зіткнення із стовпом

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *