ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали чоловіка, якого розшукували за грабіж поєднаний із насильством

Юлія Шпак

|

Патрульні затримали в одному зі під‘їздів Львова розшукуваного за грабіж поєднаний з насильством. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Два дні тому усі батальйони отримали в орієнтування особу, яку розшукують за грабіж поєднаний з насильством. Патрульні, що перебували на зміні, того ж дня вирушили за місцем ймовірного проживання даного чоловіка на вулиці Широкій. Його вдома не було. Інспектори навели контакти з сусідами, тими хто його знає та працівниками ЛКП.

Вчора це дало свій результат і один із контактерів сповістив, що бачив даного громадянина кілька хвилин тому. Екіпаж вирушив негайно за раніше згаданою адресою, однак вдома його не виявили. Розділившись, патрульні почали обстежувати усі під‘їзди. На останньому поверсі однієї із сходових кліток патрульна виявила громадянина, який помітно нервував і плутався в даних, коли його попросили представитися.

Інформація, що саме цей 29-річний громадянин перебуває в розшуку і проходив по крадіжках та грабежах мобільних телефонів у підлітків. Чоловіка затримали і доставили у Шевченківський відділ поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *