ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській національній академії мистецтв презентують виставку «Тут, де я живу»

|

В середу, 25 квітня, о 15.00 год у галереї Львівської національної академії мистецтв (вул. Кубійовича, 35) презентуватимуть виставку творчих робіт учнів мистецьких шкіл Львівщини «Тут, де я живу». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Мета виставки – в безпосередній, дитячій манері художнього висловлення показати красу навколишнього середовища, світ, який нас оточує: рідне місто, вулицю, будинок, поле, все те, що юна талановита душа хоче донести до небайдужого глядача.

Виставці передував конкурс, у якому взяли участь понад 100 учнівських робіт із мистецьких шкіл Львова, Перемишлян, Жовкви, Дрогобича, Стрия, Моршина та інших міст та сіл області. На виставці експонуватиметься 58 робіт, які на думку журі, найцікавіше відобразили задекларовану тему.

Голова журі конкурсу – Лауреат національної премії України ім. Т. Шевченка, професор ЛНАМ Любомир Медвідь, великий поціновував дитячої творчості відмітив, що діти дуже тонко відчувають палітру невловимих емоцій і вміють в особливий, безпосередній спосіб висловити їх у своїх творах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *