ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили 19-річного юнака, який побив правоохоронця

Юлія Шпак

|

Суд у Львові визнав винним 19-річного юнака, який побив правоохоронця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

«Подія трапилась цьогоріч у лютому неподалік гуртожитку Львівського професійного ліцею комп’ютерних технологій. Встановлено, що зловмисник нецензурно висловлювався до коменданта та вахтерів гуртожитку. При спробі офіцера поліції припинити хуліганські дії юнака, той вдарив правоохоронця у обличчя та завдав ногою декілька ударів по тілу та голові», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що внаслідок цього потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку, забій шийного відділу хребта, ангіоспазм артерій сітківки, рани та садна.

Під час досудового розслідування та судового розгляду до обвинуваченого застосовувався запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Вироком Залізничного районного суду м. Львова, юнака визнано винним і засуджено до 2 років позбавлення волі та на підставі ст.75 КК України звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном 1 рік.

Крім цього, на засудженого покладено обов’язки, передбачені ст.76 (обов’язки, які покладає суд на особу, звільнену від відбування покарання з випробуванням) КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *