ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія проситиме у Ганущина та Синютки ліквідувати стихійне сміттєзвалище, що межує з Пластовою

Наталя Дуляба

|

Депутат Львівської міськради Юрій Кужелюк сьогодні,19 квітня, під час сесії Львівської міської ради зазначив, що на території с. Лисиничі Пустомитівського району, яке межує зі Львовом, вже тривалий час діє стихійне сміттєзвалище. Про це передає кореспондент Львівського порталу.

 

«На території Лисинецької сільради Пустомитівського району вже тривалий час розташоване сміттєзвалище будматеріалів та інших відходів. Воно межує зі Львовом, зокрема з вулицею Пластовою. Там регулярно спалюються автошини, і це чомусь не викликає занепокоєння у нікого. На звернення у Львівській ОДА немає реакції», – зазначив Юрій Кужелюк.

Відтак депутат запропонував скерувати звернення від імені Львівської міської ради до голови Львівської ОДА Олега Синютки та Львівської облради Олександра Ганущина.

Нагадаємо, сьогодні, 19 квітня, під стінами Львівської міської ради зібралися мешканці мікрорайонів Знесіння, Кривчиці та Личаківського району міста, які протестують проти будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *