ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відмовляться від посипання доріг піском взимку

|

Управління інженерного господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР зараз працює над тим, щоб змінити методику прибирання доріг у зимовий період часу та використовувати реагенти замість піско-соляної суміші. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Управління інженерного господарства нашого департаменту зараз працює над тим, щоб змінити методику прибирання доріг у зимовий період часу. Адже багато піскосуміші ми використовуємо протягом зимового періоду, щоб дороги були проїздні, щоб хідники були безпечні для проходу мешканців. Та приходить весна і необхідно чистити дощоприймачі, прибардюрну частину, прибирати хідники, також є питання з газонами на які скидають сніг і пісок там також залишається. Тому ми розглядаємо варіант можливості використання реагентів замість піскосуміші», – додала Ірина Маруняк.

Відтак міський голова Львова Андрій Садовий під час сьогоднішньої апаратної наради наголосив, що на наступний сезон потрібно вийти на альтернативні технології.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *