ОСТАННІ НОВИНИ

Організатор незаконного перетину кордону на Львівщині може «сісти» на 10 років

Юлія Шпак

|

На Львівщині судитимуть чоловіка, який намагався незаконно переправити через український кордон двох турків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

У відомстві зазначають, що завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення мешканцем м.Вінниці кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

«Встановлено, що цьогоріч у лютому, 35–річний чоловік, який достовірно знав порядок перетину державного кордону України та усвідомлював наслідки його незаконного перетину поза пунктами пропуску, за 3000 доларів США винагороди здійснив переправлення через український кордон двох громадян Республіки Туреччина», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що зловмисник діяв за попередньою змовою із групою осіб, організовував та координував дії іноземців. Під час перетину держкордону України з Республікою Польща організатора та вказаних осіб затримано співробітниками Мостиського прикордонного загону ДПС України.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Мостиського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

За вчинене обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *