ОСТАННІ НОВИНИ

Каналізування вулиць у мікрорайоні Кривчиці: де цьогоріч проводитимуть роботи

Олена Карп'юк

|

Цього року у мікрорайоні Кривчиці стартують масштабні роботи з каналізування вулиць. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Каналізаційну мережу облаштовуватимуть на вулицях Тарасівська – Подолинського – Тракт Глинянський. Однак у планах мерії заплановані каналізування ще таких вулиць: Бескидська, Монгольська, Федора Вовка, Малі Кривчиці, Подолинського, Глиняна, Бігова, Визвольна, Переможна, Поетична, Наступальна, Лодія, Генерала Кравса, Корінна, Ю. Горліса-Горського, Самокиша.

Орієнтовна вартість всього проекту становить 47,5 млн гривень. На 2018 рік передбачено 4,5 млн грн. Всі роботи з каналізування району розпочнуть із вул. Лодія, потім перейдуть до вул. Наступальної та вул. Кравса.

«Аналогічно у цьому мікрорайоні необхідно облаштовувати водопровідну мережу. По вказаних вулицях ця мережа є в незадовільному стані і потребує заміни. Орієнтовна вартість робіт 20 млн гривень. На це також необхідно передбачати кошти і на проектування. Тому будемо просити, щоб нам виділили кошти на проектування і ремонт водопровідної мережі.

Наступний етап – це є каналізування мікрорайону вул. Міжгірна і вул. Дорога Кривчицька. Тут ведуться проектні роботи. Плануємо виготовити проектно-кошторисну документацію до 1 вересня, експертизу зробити до 1 жовтня. На ці роботи передбачено 1,5 млн грн.

До переліку каналізування даного мікрорайону також включені вулиці: Міжгірна, Грушева, Низова, Втіха, На Сторожі, На Копані, Карпанюків, Над Джерелом, Зрубова, Дорога Кривчицька, Березова. Це ще один проект, на який виготовляється проектно-кошторисна документація. Після експертизи проекту будемо втілювати його у життя. Роботи плануємо розпочати цього року.

Також продовжуються роботи стосовно каналізування вул. Старознесенської і вул. Маруньки. Цього року роботи плануємо завершити. На ці роботи передбачено 4 млн грн», – розповіла директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк.

За її словами, у планах  також і ремонт доріг на вул. Гайдучка, вул. Краснянська і вул. Бескидська. Зараз ЛКП «Львівавтодор» проводить ремонт вул. Пластової, де також облаштують каналізаційну мережу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *