ОСТАННІ НОВИНИ

Для мешканців Знесіння, Рудно та Рясного обіцяють відкрити нові амбулаторії

Юлія Шпак

|

В цьому році управління охорони здоров’я Львівської міської ради планує розпочати роботи зі створення амбулаторій сімейної медицини на вул. Б. Хмельницького, 195 (Знесіння) та на вул. Грушевського, 48 (смт. Рудно). А також – нового амбулаторно-поліклінічного відділення на вул. Шевченка, 360 (Рясне). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«В цьому році плануємо відремонтувати приміщення на вул. Б. Хмельницького, 195, які надають нам для створення амбулаторії сімейної медицини для мікрорайону Знесіння. Ця амбулаторія буде у складі 1-ї міської клінічної лікарні – тобто фактично працівників, які працюють в амбулаторії на вул. Польовій, буде переведено в нову амбулаторію», – каже Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради.

Також триває реконструкція і ремонт закинутої будівлі на вул. Грушевського, 48 в смт. Рудно з метою створення там сучасної амбулаторії для мешканців. А в Рясному на вул. Шевченка, 360 розпочнуть роботи зі створення амбулаторно-поліклінічного відділення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *