ОСТАННІ НОВИНИ

Третє «замінування» львівських бізнес-центрів також виявилось фейком

Олександр Косик

|

Третє повідомлення про замінування львівських бізнес-центрів також виявилося також неправдивим. Поліцейські встановлюють особу псевдомінера, відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Сьогодні, 13 квітня, близько 10.30 до поліції втретє надійшла інформація про замінування львівських бізнес-центрів на вулицях Героїв УПА, Промисловій та Богдана Хмельницького.

На місцях працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших служб. Було евакуйовано близько 750 людей. Правоохоронці обстежили офісні будівлі та прилеглі до них території – вибухонебезпечних предметів не виявлено. Нагадаємо, за результатами двох попередніх перевірок вибухівки у бізнес-центрах також не знайшли.

Поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий вже третій день поспіль надсилає інформацію про замінування на електронну адресу Центру безпеки міста.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *