ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівських шкіл планують закупити 12 мультибордів

Юлія Шпак

|

Для деяких львівських шкіл закуплять 3D-принтери, мультитач-панелі, а також обладнання для кабінетів фізики. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Міське управління освіти провело торги та придбає 12 мультибордів для львівських шкіл, також вже укладено угоди для придбання 31 3D-принтера та обладнання для 20 кабінетів фізики.

«Велику увагу ми приділяємо не лише проведенню ремонтних робіт у навчальних закладах, а й змісту освіти, адже розвиток навчального закладу, змістове наповнення освітнього процесу на сьогоднішній день є одним із найважливіших питань для нас.

Впродовж 2016-2017 років запровадили придбання інтерактивних панелей у дошкільні навчальні заклади. Сучасне обладнання надзвичайно важливе, адже дає можливість використовувати різноманітні інтерактивні методи навчання, викладання різних предметів»,- зазначила начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Освітяни кажуть, що мультитач-панелі дають можливість активізувати навчальний процес у школах, зацікавлюють учнів та розкривають потенціал вчителів.

З міського бюджету виділено кошти на закупівлю:

  • 12 мультибордів – 1 327 680 грн;
  • 31 3D-принтера – 647 998 грн;
  • обладнання для 20 кабінетів фізики – 1 700 700 грн.

«Варто сказати, що ця інтерактивна панель не є принципом, який зможе врятувати певного вчителя чи певну школу, але це один з механізмів для того, щоб можна було активізувати пізнавальну діяльність дітей. В першу чергу тих дітей, які на сьогоднішній день не виявляють особливого інтересу до тої чи іншої науки. Програмне забезпечення панелі дає можливість дитині з цікавістю вивчати ті чи інші предмети. Мова іде про точні предмети і предмети природничого спрямування: математику, інформатику, хімію, біологію, фізику. Діти не раз із захопленням говорять, що й уявити не могли, що ці предмети можуть бути настільки цікавими»,- наголосила Зоряна Довганик.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *