ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік, який побив та пограбував студентку, сидітиме за ґратами понад 8 років

Юлія Шпак

|

За побиття та пограбування студентки 37-річний самбірчанин проведе 8 років та 6 місяців за ґратами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Самбірською місцевою прокуратурою підтримувалось державне обвинувачення у суді стосовно 37-річного мешканця Самбора, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 186 (грабіж), ч.2 ст. 187 (розбій) КК України.

«Минулоріч у грудні, вказаний чоловік побив студентку II курсу одного із навчальних закладів Львівщини та викрав її золоті прикраси, мобільний телефон і гроші на загальну суму близько 11 тис грн. Внаслідок нападу потерпіла потрапила до лікарні, де медики діагностували їй закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій м’яких тканин обличчя», – нагадують у прокуратурі.

Під час досудового розслідування до винного застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Прокуратура у суді довела провину зловмисника.

Вироком Самбірського міськрайонного суду йому призначено 8 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зазначається, що до набрання вироком суду законної сили чоловік перебуватиме у «Львівські установі виконання покарань №19».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *