ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові взяли під варту двох чоловіків, які забили до смерті свого товариша

Дарина Смеречанська

|

Львівські поліцейські затримали двох зловмисників, які вбили свого товариша. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Так, у Личаківський відділ поліції 5 жовтня надійшла інформація про те, що на території колишнього військового містечка на вулиці Костя Левицького близько 16.40 виявлено тіло невідомого чоловіка без ознак життя.

Правоохоронці встановили особу померлого – 42-річного львів’янина. За висновками судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок заподіяних йому тілесних ушкоджень. У нього виявили набряк головного мозку, крововилив під оболонку і в речовину головного мозку та закриту черепно-мозкову травму.

З’ясувалося, що до побиття чоловіка причетні двоє його приятелів, з якими разом розпивав спиртні напої. Обом зловмисникам, 29-річному та 33-річному місцевим мешканцям, оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисникам загрожує до десяти років тюрми.

За рішенням суду зловмисникам обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *