ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські відкрили кримінал через побиття відвідувачів одного з львівських барів, які поскаржилися на російську музику

Вероніка Рой

|

Львівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом побиття на Великдень відвідувачів бару «Бідон», що вулиці Лесі Українки. Відвідувачі поскаржилися на російську музику, яка грала у закладі.

 

«У Галицький відділі поліції надійшло звернення від львів’янина, який повідомив про те, що його побили. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 125 КК України. Також призначено експертизу,  яка повинна встановити, який ступінь цих тілесних ушкоджень і встановлюються всі обставини події та триває досудове розслідування», – розповіла у коментарі Львівському порталу речниця ГУНП у Львівській області Світлана Добровольська.

Про цей інцидент на своїй сторінці у Facebook повідомив потерпілий Радко Мокрик. Він розповів, що персоналу двічі поскаржилися на російську музику, яка грала в закладі. І після того, як компанія вирішила покинути бар на них накинулись чоловіки з іншої компанії, і результаті цього виникла бійка. Інцидент завершився у райвідділі поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *