ОСТАННІ НОВИНИ

За добу на Львівщині сталося понад 20 пожеж сухої трави

Юлія Шпак

|

Упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували 21 пожежу сухої трави. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

 

«За минулу добу горіння сухої трави зафіксували у Пустомитівському, Золочівському, Сколівському, Старосамбірському, Дрогобицькому, Буському районах у місті Львові, м.Червонограді та м. Городку», – йдеться у повідомленні.

Так, 8 квітня о 16:17 пожежа сухостою виникла у с. Давидів Пустомитівського району на відкритій території. Пожежу вдалось локалізувати о 18:09 та повністю ліквідувати у 18:45. Знищенно суху траву на площі 15000 кв.м.

Також пожежу сухої трави було ліквідовано вогнеборцями у м. Львів на вул. Роксоляни на відкритій території, де було знищенно внаслідок пожежі 1200 кв. м. сухої трави та завданно побічних збитків на орієнтованну сумму в 56000 грн.

Ще одна пожежа сухостою виникла у с. Підгайчики Золочівського району 8 квітня о 21:57 , де було знищенно суху траву на площі 6000 кв. м.

Мешканців Львівщини просять дотримуватись елементарних заходів пожежної безпеки і, в першу чергу, не палити траву на території своїх присадибних ділянок і на дачах. В жодному разі не розводьте багаття поблизу будівель і не залишайте його без нагляду. Також не розпалюйте багаття в лісі – це дуже небезпечно. Не дозволяйте дітям підпалювати суху траву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *