ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть 25-річного водія, який скоїв ДТП і втік

Дарина Смеречанська

|

25-річному стриянину, який на Mercedes-Benz виїхав на смугу зустрічного руху врізався у інший автомобіль, а потім втік з місця аварії, загрожує до обмеження волі до трьох років. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Так, ще восени минулого року ввечері на вулиці Сколівській у місті Стрий 25-річний стриянин, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz E-300», грубо порушивши Правила дорожнього руху та  проявивши злочинну недбалість та неуважність до дорожньої обстановки,   виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив зіткнення з автомобілем «Peuget 206», яким керував  27-річний місцевий мешканець.

Травмованого водія «Peuget» було доставлено до лікарні, а водія «Mercedes-Benz», який втік з місця події, згодом розшукали поліцейські. Внаслідок автопригоди, за результатами експертизи, водій «Peuget» отримав  тілесні ушкодження середньої важкості.

Досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами ) ККУ, скеровано на розгляд суду. Горе-водію загрожує обмеження волі на до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *