ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові реконструюють стадіон СКА?

Олександр Косик

|

Мер Львова обговорив із заступником міністра освіти і науки України питання реконструкції території СКА для проведення на його території проведення Чемпіонату світу серед студентів з кульової стрільби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі мерії Львова.

 

Сьогодні, 2 квітня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з заступником міністра освіти і науки України Романом Гребою. Під час зустрічі обговорили можливість проведення Чемпіонату світу серед студентів з кульової стрільби, який планують провести на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України, що на вул. Клепарівській, 39.

«Ми готові долучитися до цього процесу, але нам треба чітко зрозуміти, хто є нашим партнером. З точки зору розміщення гостей, організація процесів – ми відкриті. Питання номер один – це сама база, де це все буде відбуватися. Треба чітко зрозуміти, що на цій базі треба зробити, щоб вона була гідною для цього чемпіонату і для нас», – розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *