ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині взяли під варту фіскала-хабарника

Дарина Смеречанська

|

На Львівщині обрали запобіжний захід затриманому на 400 доларах США неправомірної вигоди фіскалу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Нагадаємо, що зловмисника затримали 27 березня. Наступного дня заступнику начальника – начальнику Радехівського відділення Червоноградської ОДПІ, який отримав 400 доларів США неправомірної вигоди, правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Вказаний чоловік вимагав від місцевого мешканця грошові кошти за надання йому витягу з реєстру платників ПДВ, конфіденційної інформації щодо діяльності інших суб’єктів підприємницької діяльності (розшифровок податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів), а також за не перешкоджання у веденні бізнесу.

Власне вчора посадовцю суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 70 480 грн.Досудове розслідування триває.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *