ОСТАННІ НОВИНИ

У Східниці чоловік обікрав свого роботодавця

Олександр Косик

|

На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, який обікрав свого роботодавця. Загальна сума збитків, заподіяних потерпілому, – майже 21 000 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

В Бориславське відділення поліції надійшла заява від 46-річного мешканця селища Східниця. За словами чоловіка, вранці 21 березня з його будинку було викрадено перфоратор, електродриль, шуруповерт та інші інструменти. Їх орієнтовна вартість становить близько 21 000 гривень.

Як з’ясували правоохоронці, до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 40-річний житель міста Пустомити, який проводив ремонтні роботи в будинку потерпілого. Після їх завершення чоловік спакував інструменти і поїхав у Львів, де частину з них продав, а гроші витратив на власні потреби.

Речові докази вилучено. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *