ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львовом викрили підпільну гуральню горілки та елітних напоїв

Омелян Шевчук

|

На Львівщині викрили підпільну гуральню. Фальсифіковану горілку та елітні напої, виготовлену у міні-цеху, в подальшому реалізовували у торгових закладах Львова та області. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Підпільна гуральня функціонувала неподалік Львова. Правоохоронці встановили, що до організації її діяльності причетний 46 річний мешканець області.

В міні-цеху було виявлено та вилучено понад 600 літрів спирту та підготовленої до розливу спиртової суміші,  близько 1700  марок акцизного збору із ознаками підробки, понад  200 пляшок вже готової продукції, яка реалізовувалась під виглядом горілки відомих в Україні торгових марок.

Окрім того, на підпільному підприємстві зберігалося два десятки так званих «бегів» (м’яких контейнерів) об’ємом по 2 літри кожний з алкогольними напоями популярних елітних брендів.

Працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили зловмиснику про підозру. Чоловіку загрожує від трьох до семи років тюрми. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *