ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впіймали 22-річного наркотичного дилера

Дарина Смеречанська

|

У Львові на вулиці Жовківській патрульні впіймали молодика з наркотичними речовинами. Хлопець зізнався, що на сайті продажу наркотичних речовин знайшов роботу розповсюджувача Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

 

Так, близько 4 години ранку на вулиці Жовківській патрульні 4 батальйону помітили підозрілу особу. Хлопець запевняв патрульних, що не має заборонених предметів та речовин. Дістав невідомий згорток, сказав, що це жувальні гумки і почав втікати, однак правоохоронці таки його наздогнали.

При поверхневій перевірці у 22-річного парубка виявили 33 пакунки з різними речовинами загорнуті в ізоленту. Чоловік зізнався, що на сайті продажу наркотичних речовин знайшов роботу розповсюджувача.

«Зазначив, що здійснював так звані «закладки» наркотичних речовину по Львову. На одній із вулиць він заховав 20 таких згортків. Також показав патрульним місце, де встиг закласти пакунки. 11 згортків були з речовиною зеленого кольору рослинного походження, 16 пакетиків з порошкоподібною кристалічною речовиною голубого кольору, та 6 пакетиків з порошкоподібною кристалічною речовиною рожевого кольору. Хлопець зазначив, що це амфетамін та канабіс», – інформують у патрульній поліції.

На місці події працювали слідчі та експерти Шевченківського відділу поліції. Речовини вилучили на експертизу. Затриманий громадянин раніше притягався до адміністративної відповідальності за хуліганку. Цього разу йому загрожує кримінальна відповідальність у сфері незаконного обігу наркотиків, зберігання та можливому розповсюдженні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *