ОСТАННІ НОВИНИ

Держава хоче передати «Арену Львів» облраді?

Дарина Смеречанська

|

Сьогодні відбулося чергове засідання робочої групи, покликаної реанімувати «Арену Львів», де визначилась із пріоритетами та дорожньою картою на найближчий час. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Зокрема, участь у ній взяв державний секретар Міністерства молоді і спорту України Олег Немчінов.

За словами заступника голови ЛОР Володимира Гірняка, під час засідання напрацювали дорожню карту дій для вирішення проблемних питань стадіону.

«Ми маємо промоніторити теперішній стан «Арени Львів»: що добре і що недобре зроблено, скільки треба вкласти грошей, щоб цей об’єкт був не в гіршому стані. Наступний етап – визначити, що треба зробити, щоб відкоригувати і завершити проект, скільки це буде коштувати. Далі – вирішення проблеми з боргами і питань з власністю й управлінням. Наскільки я розумію, держава розглядає можливість передачі об’єкту Львівській обласній раді. До цього ми готові, якщо не буде боргів, і якщо буде футбольний клуб», – сказав заступник голови Львівської обласної ради.

Додамо, що наступне засідання робочої групи відбудеться 11 квітня.

 

Як інформував Львівський портал, облрада розглядає можливість прийняття у свою власність «Арени Львів».

Раніше у Львівській облраді заговорили про вже помітні сліди руйнування «Арени Львів» та занепад стадіону.  Директор стадіону визнав, що на «Арені Львів» протікає дах, стіни та труби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *