ОСТАННІ НОВИНИ

Із початку року на Львівській залізниці травмувалися троє дітей

Олена Карп'юк

|

У 2018 році на території «Львівської залізниці» вже зафіксували три випадки невиробничого травматизму, у яких травмувалися діти віком до 16 років. Один із них – зі смертельним наслідком. Про це Львівському порталу сьогодні, 27 березня, повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

Наприкінці січня цього року на станції Рава-Руська поїзд збив насмерть 12-річного школяра, який перебігав колію перед локомотивом.

Ще два випадки травмування дітей цьогоріч виникли на перегоні «Товсте–Торське», що на Тернопільщині, а також на станції Долина, що на Івано-Франківщині.

«Зважаючи на наближення теплої пори року, що заохочуватиме підлітків до прогулянок та розваг на свіжому повітрі, залізничники закликають батьків та викладачів навчальних закладів долучитися до інформаційно-роз’яснювальної роботи з молоддю. Постійно нагадувати їм правила безпечної поведінки, в тому числі на залізничному транспорті, наголошуючи, що порушення цих правил – головна причина випадків, які призводять до травмування і нерідко завершуються каліцтвом та смертю», – йдеться у повідомленні Львівської залізниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *