ОСТАННІ НОВИНИ

Пожежа у торговому центрі в Росії забрала життя півсотні осіб

Дарина Смеречанська

|

Сильна пожежа в торговому центрі “Зимова вишня” в російському Кемерові забрала життя як мінімум 50 осіб. Про це повідомляє Укрінформ.

 

Пожежа в торгово-розважальному комплексі “Зимова вишня” в центрі Кемерово розпочалася у другій половині дня в неділю. Через кілька годин її було локалізовано на площі 1200 кв. метрів, а пізно ввечері відкрите горіння було ліквідовано. На площі 600 кв. метрів обрушилася покрівля.

“Пожежники змогли потрапити в раніше недоступні приміщення на третьому поверсі. Під завалами виявлено декілька тіл. Вони сильно пошкоджені, і поки не вдається встановити точну кількість, мова може йти про двох-трьох людей. Загалом, кількість жертв перевищить півсотні”, – сказало джерело в оперативному штабі на місці НС «Інтерфаксу».

За його словами, виявлені тіла поки залишаються під завалами.

Джерело повідомило, що для ідентифікації більшості жертв потрібно експертиза ДНК. “Через великі пошкодження пізнати їх традиційним способом буде складно”, – сказало джерело.

У МНС РФ підтвердили загибель 48 осіб. 16 людей вважаються зниклими безвісти. У лікарнях перебувають ще 12 постраждали, ще 36 осіб відпущені на амбулаторне лікування. Перший етап пошуково-рятувальних робіт планують закінчити до вечора понеділка.

Фото: Front News International

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *