ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО загинув український захисник, ще один – травмований

Дарина Смеречанська

|

У зоні АТО минулої доби загинув український військовий, ще один – отримав бойову травму. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

 

«На жаль, унаслідок ворожого вогню, один український захисник загинув. Ще один воїн отримав бойову травму. Його оперативно доставлено до лікувального закладу та надано медичну допомогу», – інформують у штабі.

За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ 44 рази відкривали вогонь по українських позиціях в районі проведення АТО.

Зокрема на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120 мм мінометів агресор обстріляв наші оборонні укріплення в Опитному, Лебединському та Широкиному, а з мінометів 82 калібру й танку вів вогонь поблизу Пісків. Також 82 мм міномети ворог застосував по оборонцях Талаківки, гранатомети різних систем по захисниках Авдіївки, Богданівки, Новотроїцького, Водяного, шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети по наших позиціях в районі Верхньоторецького та Павлополя. З БМП окупанти вели вогонь по силах АТО поблизу Гнутового, а з стрілецької зброї неподалік шахти Бутівка, Кам’янки, Мар’їнки та Красногорівки.

На Луганському напрямку зафіксовано 2 обстріли наших позицій. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні наші позиції в Новгородському, а з великокаліберних кулеметів поблизу Троїцького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *