ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця недоотримала 8,4 млн грн за пільговиків

Олена Карп'юк

|

Із початку 2018 року Львівська залізниця приміським сполученням перевезла пільгових категорій громадян на загальну суму 9,3 млн грн, втім станом на 26 березня вона отримала лише 968 700 грн компенсації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської залізниці.

 

Загалом залізничники скерували в обласні, міські, селищні органи державної та місцевої влади майже 100 листів для заключення угод на відшкодування витрат за перевезення пільговиків, проте станом на кінець першого кварталу 2018 року укладено менше третини договорів на загальну суму понад 5,8 млн грн.

У приміському сполученні на Львівщині із початку року за перевезення пасажирів пільгових категорій нараховано понад 3,7 млн грн. Загалом по області укладено 16 угод на відшкодування збитків за перевезення пільговиків на суму майже 2,3 млн грн, станом на початок третьої декади березня компенсовано 484 100 грн.

«Відсутність компенсаційних виплат ставить під загрозу подальшу діяльність приміського руху та курсування потягів. Відтак Львівська залізниця черговий раз звертається до органів державної та місцевої влади з проханням відповідально поставитися до планування коштів, що призначені для відшкодування магістралі компенсацій за перевезення пасажирів пільгових категорій», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *