ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року у Львові сталося майже 30 ДТП з вини водіїв маршруток

Юлія Шпак

|

Від початку року з вини водіїв маршруток трапилося майже 30 ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

За майже 3 місяці цього року, патрульна поліція Львівської області виявила 78 випадків порушення правил дорожнього руху водіями маршрутних транспортних засобів.

«У 27 випадках ці порушення призвели до ДТП. Найчастіше ця категорія водіїв порушує правила проїзду перехресть та проїзд на заборонений сигнал світлофора. Після зупинки патрульними маршрутних транспортних засобів за порушення ПДР, пасажири здебільшого починають конфліктувати з інспекторами, мовляв, навіщо зупиняєте громадський транспорт. Саме тому, патрульні запровадили алгоритм розгляду таких справ, аби не затримувати людей. Інспектори перевіряють документи водія та переносять розгляд справи про вчинене адміністративне правопорушення на кінцеву зупинку. Проте не всі пасажири це підтримують та вважають, що патрульні взагалі не мають права зупиняти маршрутні транспортні за порушення ПДР, коли в них є люди», – йдеться у повідомленні.

Управління патрульної поліції закликає мешканців Львова з розумінням ставитися до таких ситуацій та пам’ятати, що насамперед важлива безпека. Також нагадуємо водіям маршрутних транспортних засобів дотримуватися ПДР, адже ви несете подвійну відповідальність і у ваших руках десятки людських життів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *