ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт водогону і ДТП спровокували транспортний колапс у Львові. Список заблокованих вулиць

Андрій Котенський

|

У зв’язку із ремонтом водогону на вулиці Героїв УПА, 3 та декількома ДТП паралізовано рух транспорту на багатьох магістралях Львова. Найскладніша ситуація у Франківському районі Льовова, де «зупинилися» відразу декілька головних автошляхів.

 

У зв’язку із заміною системи водопостачання до будинку №3 по вул. Героїв УПА, сьогодні, 23 березня з 09:00 до 18:00 не курсуватимуть тролейбусні маршрути №2, 9 та 10. Роботи проводитиме ЛМКП «Львівводоканал».

Перекриття дороги комунальниками змусило рухатися транспорт в об’їзд даної ділянки.

Ситуацію ускладнює надмірна концентрація ДТП. До прикладу, лише на вулиці Городоцькій, де ринув в об’їзд потік транспорту, трапилося відразу три ДТП. Такі дані аналітичної системи Google maps.

Судячи із карти і повідомлень, які надійшли Львівському порталу від водіїв, фактично зупинився рух транспорту на вулицях: Городоцька, Кульпарківська, Смаль-Стоцького, Степана Бандери, Федьковича, Тобілевича, Антоновича, Київській, Єфремова, Мельника, Митрополита Андрея, Шептицьких, Русових.

Проїзд на прилеглих вулицях суттєво уповільнений через наплив транспорту.

У патрульній поліції Львівщини Львівському порталу повідомили, що головною причиною заторів у Львові є значна кількість транспортних засобів. Якщо трапляються зіткнення то патрульні оперативно прибирають такі автомобілі із дороги.

Окрім того Google maps повідомляє, що стоять автомобілі у центрі Львова, де заблоковано проїзд транспорту на проспекті Свободи і вулиці Коперника.

Також у зв’язку з цілковитим перекриттям вулиці Личаківської з цього понеділка, 19 березня, суцільні затори «переслідують» водіїв, які рухаються вулицями Зеленою, Дж.Вашингтона, Луганською, В.Стуса, Дністерською, Навроцького та прилеглими до них. Особливо у часи «пік» – на початку та наприкінці робочих днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *