ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія створила комунальне «Львівське радіо»

Наталія Дуляба

|

Сьогодні, 22 березня, під час сесії Львівської міської ради депутати ухвалили рішення щодо створення ЛКП «Львівське радіо». «За» проголосували 47 депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За новим комунальним підприємством «Львівське радіо» депутати закріпили приміщення на вул. Князя Романа, 6, де діє державне «Львівське радіо», яке зараз реформують у межах суспільного мовлення. На базі ЛКП «Львівське радіо» хочуть створити молодіжний медіацентр, львівський медіахаб, а також музей Львівського радіо. До цього планують залучити також директорку обласного радіо Мирославу Лубкович.

«З метою забезпечення всебічного розвитку медіасфери у Львові ініціюємо створення львівського комунального підприємства «Львівське радіо». На базі підприємства заплановано функціонування Музею Львівського радіо, Львівського медіахабу та молодіжного медіацентру. Таким чином вищеназване ЛКП стане місцем зустрічі історії, сучасності та майбутнього львівської медіасфери», – йдеться у пояснювальній записці управління культури міськради до проекту рішення.

Уповноваженим органом новоствореного підприємства визначили департамент розвитку Львівської міської ради. Також депутати заклали 2 млн грн у статутний фонд новоствореного комунального підприємства.

Як повідомляв Львівський портал, договір оренди Львівського обласного радіо на це приміщення спливає 8 серпня 2018 року: «Через півроку величезне приміщення у центрі Львова піде з молотка?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *