ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії заявляють, що задоволені прибиранням Львова від снігу

Наталія Дуляба

|

Протягом вихідних, 17-18 березня, у Львові снігоприбиральна техніка працювала у посиленому режимі, на посипання доріг використали 1055 тонн піскосуміші. Про це сьогодні, 19 березня,  під час брифінгу повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Враховуючи, який снігопад був на вихідних, у Львові була задіяна вся техніка – 141 одиниця. Субота і неділя для працівників шляхово-ремонтних підприємств була робочими днями.  Дороги і хідники максимально швидко прибирали та посипали, згодом була вечірня перезмінка і знову було посилене прибирання міста», – розповів Сергій Бабак.

Також Сергій Бабак зауважив, що, незважаючи на снігопад, він задоволений тим, як справились із прибиранням Львова комунальники.

«Я, чесно кажучи, задоволений прибиранням міста. Ці вихідні я також провів на роботі, координував всю роботу. Тому, дивлячись на те, яка снігоприбиральна робота була в інших містах, то, я думаю, що Львів справився дуже добре», – додав Сергій Бабак.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *