ОСТАННІ НОВИНИ

Львів визнали найспортивнішим містом України

Вероніка Рой

|

Асоціація спортивних журналістів України визнала Львів найспортивнішим містом України. АСЖУ регулярно підбиває підсумки року та обирає найкращі спортивні видання, проекти, акції тощо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Це велике для нас досягнення і достойний підсумок нашої роботи. Це підтвердження того, що ми рухаємося в правильному напрямку. За короткий період часу ми змогли здобути важливі для популяризації нашого міста нагороди, а саме – Молодіжна столиця України та найспортивніше місто України. Ми рухаємося як в напрямку підтримки тренерів, які виховують майбутніх олімпійців, так і в напрямку підтримки спортсменів, які вже досягли висот спорту та їхніх наставників.

Завдяки програмі «Відкриті Кубки Львова» наше місто знають по всій Україні і за її межами. Головним завданням проведення Відкритих Кубків Львова – це організація спортивних змагань федераціями з різних видів спорту на найвищому організаційному та спортивному рівні. Залучення максимальної кількості глядачів. «Відкриті Кубки Львова» мають бути спортивною візитівкою нашого міста. В нас багато планів щодо оптимізації роботи вже існуючої системи спорту, щоб вивести спорт на якісно інший рівень»,- заслужений тренер України, начальник управління молоді та спорту Львівської міської ради Антон Нікулін.

Урочисте нагородження відбудеться 28 березня у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *