ОСТАННІ НОВИНИ

Абітурієнтів просять ретельно перевіряти сертифікати на участь у ЗНО-2018

Соломія Григор'єва

|

До 19 березня триває реєстрація на основну сесію ЗНО-2018. Зареєстрованих абітурієнтів просять ретельно перевірили правильність даних, які зазначені на сертифікатах, що їм надіслали із Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Про це сьогодні, 15 березня, на прес-конференції повідомила директорка ЛРЦОЯО Лариса Середяк, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ті, хто зареєструвався, отримають з ЛРЦОЯО сертифікат. Дуже важливо цей сертифікат перевірити. На ньому є паспортні дані, які мають мають співпадали з оригіналом паспорта. Якщо номер паспорта особистого не співпадають з тим, що зазначений в сертифікаті, то цю людину не впустять до пункту тестування. Окрім того перевірити правильність написання ПІБ. Якщо хтось виявив якість помилки в сертифікаті, то необхідно до нас звернутися, і ми переробимо цей документ», – пояснила вона.

Також Лариса Середяк наголосила, що до 2 квітня можна вносити зміни в реєстраційні дані. До прикладу, якщо учень спочатку обрав три предмети, а зараз розуміє, що хоче здати ще четвертий, то треба подати в ЛРЦОЯО новий пакет документів + той сертифікат, який був вже раніше надісланий.

Зазначимо, що у Львівській області реєстрація на ЗНО проходить досить успішно. Із очікуваних майже 20 тисяч, станом на сьогодні вже зареєструвалось майже 18 тисяч осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *