ОСТАННІ НОВИНИ

Водія, який напідпитку вчинив смертельну ДТП, взяли під варту

Юлія Шпак

|

Чоловіка, який вчинив смертельну ДТП у стані алкогольного сп’яніння, триматимуть під вартою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Як зазначають у відомстві, повідомлено про підозру 43-річному мешканцю Жовківського району у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

«Дорожньо-транспортна пригода трапилась 9 березня 2018 року. Як встановлено, водій автомобіля «Volkswagen Golf» у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись трасою «Львів-Рава-Руська» порушив вимоги Правил дорожнього руху України, проявив неуважність до дорожньої обстановки та її змін, виїхав на зустрічне узбіччя, де здійснив наїзд на металеве огородження. Внаслідок порушення підозрюваним правил безпеки дорожнього руху, пасажир вказаного автомобіля загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Галицьким районним судом м. Львова чоловіку обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Досудове розслідування триває та перебуває на контролі прокуратури області.

Довідково: санкція ч.2 ст.286 КК України передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *