ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські знайшли водія, який насмерть збив чоловіка у Золочеві і втік з місця ДТП

Юлія Шпак

|

У Золочеві поліцейські встановили особу водія, причетного до автопригоди, внаслідок якої загинув пішохід. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

В Золочівський відділ поліції 7 березня надійшла інформація про те, що близько 21.30 на об’їзній дорозі у райцентрі водій невстановленого автомобіля вчинив наїзд на 59-річного місцевого мешканця. Від отриманих травм чоловік помер до приїзду лікарів швидкої медичної допомоги. Водій транспортного засобу втік з місця ДТП.

Як встановили працівники поліції, до вчинення правопорушення причетний 20-річниий житель району, який керував автомобілем «ВАЗ 21063».

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За вчинене статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються обставини автопригоди. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *