ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині спеціальні мобільні групи стягуватимуть зарплатні борги

Катерина Родак

|

У Львівській області з 1 квітня почнуть діяти спеціальні штаби та мобільні групи Державної виконавчої служби, що стягуватимуть заборгованість із виплати заробітної плати. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласного управління Міністерства юстиції.

 

Як відомо, з 6 лютого цього року мобільні групи державних виконавців конфісковують майно у злісних неплатників аліментів. З 1 квітня штаби займуться ще одним напрямком – стягненням заборгованості із виплати заробітної плати.

У Мін’юсті, зокрема, зазначають, що сьогодні заборгованість з виплати зарплат в Україні перевищує 2,7 млрд грн, у Львівській області заборгованість у березні сягла 21 614 808 грн, частину з яких державні виконавці вже стягнули.

«Залишок виконавчих документів станом на 02.03.2018 становить 150 проваджень на суму 3 697 922 грн», – зазначають в обласному управлінні Мін’юсту.

Серед  підприємств – боржників, які мають найбільшу заборгованість по заробітній платі за виконавчими документам, виділяють  ТзОВ «Теплоенергопроект», до складу якого входило 48 виконавчих проваджень на загальну суму боргу 1 163 633 грн, в тому числі виконавчі провадження, про стягнення заборгованості із виплати заробітної плати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *