ОСТАННІ НОВИНИ

Полісмени «пов’язали» п'яного чоловіка, який побив свою співмешканку

Дарина Смеречанська

|

У Львові на жінку накинувся та побив її співмешканець, щоб «видворити» його із свого помешкання вона викликала правоохоронців.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

 

Так, вночі екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про те, що чоловік побив свою співмешканку. Патрульні прибули на місце події та зустріли заявницю. Жінка розповіла, що вона є власницею квартири і хоче, щоб співмешканець її покинув, оскільки він на неї напав та завдав тілесних ушкоджень. Потерпіла показала всі документи, що підтверджують право власності на житло та зголосилася написати заяву. На зауваження інспекторів чоловік не реагував та вимагав, щоб вони покинули квартиру. Правопорушник перебував з ознаками алкогольного сп’яніння та поводив себе агресивно. Патрульні були змушені застосувати до чоловіка фізичну силу та доставити його до відділу поліції. Там жінка написала заяву про побиття. Справу передали слідчим Сихівського відділу поліції.

«Не терпіть насилля! Якщо ви стали жертвою чи очевидцем домашнього насильства, телефонуйте 102! Національна «гаряча лінія» з попередження домашнього насильства 0 800 500 335 або 116 123 (короткий номер з мобільного)», – наголошують правоохоронці.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *