ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні врятували чоловіка, який зламав ногу на Лисій горі

Юлія Шпак

|

У Львові на схилі Лисої гори патрульні виявили та допомогли чоловіку з поламаною ногою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Патрульні поліцейські перед завершенням зміни вирішили заїхати в кінець вулиці Довбуша в район так званої Лисої гори. Вийшовши з автомобіля, почули крики про допомогу. Інспектори увімкнувши ліхтарики вирушили на звук. На схилі гори вони побачили чоловіка, який лежав на снігу, а поруч сиділа жінка. Він повідомив, що вирішили прогулятися на верхівку гори, а коли спускалися, підковзнувся і не вдало впавши зламав ногу. У такому стані він лежав вже півгодини

Супутниця викликала швидку допомогу, однак, як згодом з’ясувалося, надала не правильну адресу медикам. Оскільки мобільний зв’язок там поганий, лікарі не змогли зв’язатися з ними. Патрульні викликали швидку знову. Один з них пішов на зустріч медикам.

На виклик приїхали три жінки, надали першу допомогу, наклали шину. Інспектори поклали на ноші чоловіка і почали зносити з крутого схилу. Поруч проходили два працівника приватної охорони і одразу долучилися до допомоги. 35-річного чоловіка занесли у карету швидкої і побажали швидкого одужання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *